I think I only look beautiful when I am among the flowers…

Maar is dat wel echt zo? Vergeet niet dat je mooi bent zoals je bent. Een glimlach alleen al geeft je een prachtige uitstraling. Lach wat meer naar jezelf en de ander. Dan zal het lijken alsof je altijd bloemen om je heen hebt. Dan is je glimlach als de bloemen.

Smile:-)

In dit bericht een nieuw projectje waar ik onlangs mee ben begonnen. Ik zat niet zo lekker in mijn vel en het liefst verstopte ik me achter een bos bloemen wanneer ik over straat liep. Dan was er in ieder geval nog iets dat me mooi maakte. Want van binnen voelde ik me alles behalve mooi. En het gekke is dat ik niet eens precies wist waarom.

En dat gevoel wilde veranderen. Als het ware omkeren. De bloemen wilde ik meenemen maar niet als een echte bos voor mijn gezicht. Want mijn gezicht is al mooi, gewoon mooi zoals het is. Alleen het gevoel moet daar nog bij aansluiten.

My smile is like a flower that I give you wholeheartedly.

Wat ik dan graag doe is mijn gevoel een beetje reflecteren in een portret. Gaandeweg het tekenen voelde ik de mist wat verdwijnen. Een glimlach tegen mijzelf en anderen kan je ook vertalen als bloemen die je met je mee draagt. Dat is wat ik je alvast wil laten zien in deze schets. Later zal ik deze inkleuren. Ik ben heel benieuwd hoe het zal worden.

 

 

%d bloggers liken dit: