Creativiteit


Emoties en creativiteit gaan goed samen. Verrijk je leven met creativiteit!
Kom er achter waar jouw talenten liggen, creëer meer inzicht in jezelf en wordt je bewuster van je omgeving.

Klik op een onderwerp en laat je inspireren voor je eigen Art of Life:

Creativiteit ontwikkelen

Creatief zijn is niet alleen iets origineels scheppen als in tekenen, schilderen of knutselen. Het vraagt ook een flexibele houding die je in staat stelt om van oude manieren van denken los te komen, gewoontes te veranderen of om dingen van alledag in een nieuw licht te kunnen zien. Vind via deze link artikelen over het ontwikkelen van creativiteit in denken en doen.

ArtJournaling

Met deze creatieve uitingsvorm ontplooi je niet alleen je creativiteit, je legt ook delen van je leven vast; het verleden vastleggen of verwerken, het heden organiseren en de toekomst plannen. Je breng niet alleen je geest tot rust, je creëert ook grip en overzicht.

PortraitStudio

Emoties verwerken in een portret kan je helpen en/of het gevoel geven dat je (onbegrepen) emoties deelt. Leer eenvoudige technieken en manieren om na een verdrietige of juist mooie gebeurtenis of ervaring een emotie vast te leggen! Kijk eens bij mijn portret studio. Het ene portret heb ik getekend na een overlijden van een dierbaar persoon, de ander na een spannende ervaring. Het kan emotie-bevrijdend zijn. Weet je niet waar te beginnen? Check dan mijn workshops!

GratitudeStudio

Dankbaarheid uiten in woord en beeld vormt je positief. Je dankbaarheid kun je natuurlijk benoemen in je hoofd of in woorden op papier. Maar je kunt er ook een dagboek van maken waarin je je dankbaarheid tekent en schildert. Lees alles over dankbaarheid op mijn blog of kijk voor inspiratie op mijn pagina dankbaarheidsstudio

Woorden

Sommige woorden kunnen net even de juiste woorden zijn om je verder te helpen en vol te houden! Laat je inspireren door quotes, oneliners en gewoon, woorden.

 

 

Reflecties

Voor meer ontwikkeling voor je creativiteit volg dan een van mijn workshops. Lees hier meer over via deze link.

 

Enjy!