Creëer je eigen artistieke levensverhaal in jouw eigen unieke taal. 

 

Creatieve Expressie:

Expressief schilderen en tekenen kan een ingang zijn tot de diepere lagen van je innerlijke wereld. Door te tekenen en te schilderen spreek je je eigen unieke taal wat een hulpmiddel kan zijn bij het inzichtelijk maken van je gedachten en emoties. Het kan een helende werking hebben en het innerlijk terug in evenwicht brengen. Actief bezig zijn met zelfexpressie bied je de mogelijkheid om vorm te geven aan je eigen identiteit.

Er is geen bijzonder gevoel voor kunst nodig om je eigen kunstzinnige ontdekkingsreis te ervaren. Je hoeft ook geen speciale talenten te bezitten om je creatief te kunnen uiten. Er is geen ervaring nodig met tekenen of schilderen. Het gaat puur om het ervaren van zelfinzicht door het maken van iets. Creatief bezig zijn helpt je vorm te geven aan alles wat je bezig houdt op een uitdagende en positieve manier.

“Het doel van kunst is niet het uiterlijk van dingen weer te geven, maar het innerlijk” – Aristoteles.

Wil jij expressie kunnen geven aan dingen die dieper in jou spelen, maar weet je niet goed waar en hoe te beginnen? Ik help je graag een stap op weg!

Ik publiceer regelmatig tips en eenvoudige maar doeltreffende oefeningen. Houd mijn blog dus in de gaten!

Voor een persoonlijker advies mag je mij ook rechtstreeks benaderen. Vraag mij gerust via het contactformulier naar de mogelijkheden. Ik bied je vrijblijvend en kosteloos (kortdurende) begeleiding aan via e-mail. Doorgaans geef ik binnen een dag antwoordt.

Met een warme groet, Tineke

%d bloggers liken dit: