Als het even niet gaat

Jezelf creëren

Look up!

Focus on the good

Focus on the good.

Oplossingsgericht denken is kort gezegd een krachtige en praktische aanpak voor positieve verandering. Het is de kortste weg en gewoon recht op de oplossing af. Je focust je op een oplossing in plaats van op een probleem, op de toekomst in plaats van op het verleden en op wat goed gaat in plaats van op wat fout gaat.

Oplossingen zoeken, vinden en bespreken is namelijk veel effectiever dan problemen analyseren…

Lees hier het volledige verhaal over oplossingsgericht denken.

Wat je aandacht geeft groeit

Focus je op de dingen die goed gaan…

Eenvoud Verlicht

Door je leven te vereenvoudigen geef je jezelf de ruimte om weer adem te kunnen halen.

Always Surrounded

Always surrounded ans endlessly comforted.

Je bent nooit alleen. Je bent elke seconde omringd door de Grote Liefde in jouw leven. Stel je hart eens open voor Diegene die oneindig van jou houd en ervaar de omringende liefde dat je gehoord en gezien bent. Elke dag weer!

Geborgen

Geborgen mag je je voelen. Je mag je veilig weten in Zijn aanwezigheid. Soms is het ruzie tussen je verstand en je gevoel. Is Hij er wel voor mij? Maar Hij houd je vast! En zolang jij Hem blijft zoeken, zal Hij laten weten dat Hij er voor jou is. Hoe dan ook, door alles heen! Je mag je serieus genomen voelen en weten dat het de waarheid is. Wat is het heerlijk te mogen schuilen bij de Allerhoogste!

Heer mijn Schuilplaats

Een schuilplaats ten alle tijde te vinden in zelfs de grootste en wildste stormen. Niet fysiek te vinden om de hoek bij je in de buurt, waarvoor je een stukje moet lopen. Maar rechtstreeks in je hart. Sluit je ogen, roep Hem aan en vertel Hem alles wat je op je hart hebt. Hij maakt speciaal voor jou een schuilplaats, waar jij je veilig voelt. Niet meer eenzaam in je hart, niet meer hulpeloos in jouw koers van ’t leven. Sta op en schitter, en weet dat je altijd terug kunt komen om te schuilen!

Beschermer

Haast je weg uit de haast

Haast je weg uit de haast en sta eens even wat langer stil…. Heb je wel eens het gevoel uit balans te zijn door drukte? Of weet je gewoonweg niet meer hoe je terug in balans moet komen?

Het is leren om te berusten in de dingen die we niet kunnen veranderen, moed te hebben om te werken aan de dingen die we wel kunnen veranderen en wijsheid vragen om het verschil te zien en overgave dat het vermogen geeft om los te laten.

Met deze tips kom je weer wat meer in balans:

Bruised but not Broken

Meaningfull Hugs and Kisses

Jouw realiteit is jouw leven. Dat wat jij moet dragen, verantwoorden, inkleuren, samen met je dierbaren. Ondanks lastige momenten probeer je te beseffen wat jouw zegeningen zijn. Het kleine beetje geluk in deze veeleisende maatschappij. Jouw realiteit. Jouw leven. Jouw thuis. Alles wat ‘jou’ maakt tot wie je bent. Omdat wanneer je het niet meer hebt, het niet meer jouw realiteit zal zijn.

Wees zuinig op dat wat je hebt, daar waar je over mag waken op het kleine plekje wat jou is toevertrouwd. Wat zo belangrijk is, waardevoller dan je aanvankelijk zou denken. Vooral op die momenten dat je het even niet meer ziet zitten…

Lees via deze link het hele bericht over schatgraven in jouw realiteit – imperfect, maar goed genoeg.

Hello Little Sunshine

Geloven dat je Waardevol bent

Stil van Verwondering

And so life begins – van knop tot bloem

god’s love is endless

Leven – Wie Ben Jij

Gekwetst Verleden – Lieve Ik

Soms kun je een beetje overspoeld raken door medelijden voor je eigen ik. Als je bijvoorbeeld in gedachten terug gaat naar de momenten waarin jou onrecht is aangedaan. En echt, dat is helemaal niet raar, het is juist een sterk verlangen naar herstel voor het verloren kind in jezelf. Maar medelijden klinkt vaak negatief alsof je in een soort van slachtofferrol blijft hangen. Maar noem het dan maar mededogen voor jezelf, want dat is liefdevolle aandacht voor het gekwetste kind in jezelf. Het is je verleden omarmen, om in het heden te kunnen bestaan.

Klik hier voor het hele verhaal

Dreamtree

I wish I had a dream tree.

Full of shining wishing stars.

Where I can find peace,

that enlightens my journey of life so far…

Kom onderweg even op adem

Kom onderweg even op adem en geniet wat vaker bewust. Het is een geschenk dat je jezelf en anderen geeft.

Weet je even niet hoe? Lees dan via deze link mijn verhaal over hoe je het wat kalmer aan kunt doen. Je vind er 5 gouden tips, ideeën voor je ochtend- en avond routine, hoe je leert kiezen, loslaten en plannen en hoe je terug in balans kunt komen.

%d bloggers liken dit: