Afscheidsmusical ‘Het goud van eiland Albatros!’

Lees verder: Visual Art – Musical Decor Tekenen en Schilderen

Wat was dit leuk om te doen!

Een superleuk project op het podium van de basisschool. Voor groep 8 stond een gezellig en spannend musicalavond gepland en het decor mochten wij zelf maken! Zo zijn we samen gezellig een aantal weken actief bezig geweest op en om het podium. Ondertussen dat de kinderen op vrijdagmiddag de musical oefenden, hield ik mij bezig met de voorbereidingen van het spannende – Het goud van eiland Albatros – decor. De vijf panelen waren zo groot als een deur en meermaals gebruikt voor allerlei doeleinden. Zeg maar niet echt strak op te schetsen met een eenvoudig potlood. Dus daar kwam een groot dik timmermanspotlood aan te pas om de schets duidelijk op de panelen te krijgen. En uiteindelijk ook goed gelukt! Daarna hebben de kids het decor geschilderd met plakaatverf, met hier en daar wat tips, trics en wat likjes verf van mij. En het resultaat mag er zijn!

Super gaaf én extra genieten natuurlijk op de bewuste feestavond van de musical;-)

1 reactie

  1. Hoi Tineke,

    Wat ontzettend leuk dat je deze ervaring hebt gekregen en dat je dat op je site hebt gezet, zodat anderen kunnen zien welke ervaring je hebt opgedaan. Ik lees ook dat je oefeningen hebt om al schilderende uiting te geven aan de dingen die in je leven. En die er uit moeten. Dat zou ik graag eens doen, wie weet helpt het. Volgend jaar wellicht.

    Veel succes en liefs. Ma

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: